Få klar besked

Handelsbetingelser

Produkter og tjenester udbydes af Agern Yoga (CVR nr: 37812269), www.agernyoga.dk

Kontakt

Du kan kontakte os på kontakt@agernyoga.dk. Vi besvarer alle henvendelser indenfor 48 timer.

Betaling

Priserne er i danske kroner inklusive moms (medmindre andet er angivet). Det fremgår tydeligt, om der er tale om en engangsbetaling eller et forløb med flere betalinger/rater.

Hos AGERN YOGA modtages betaling med: MobilePay nr. 30441 og bankoverførsel: Reg. nr. 3409 Konto nr.: 13033765. 

Vi gemmer aldrig dine kortnumre, udløbsdato eller kontrolcifre.

Levering 

Digitale produkter leveres straks efter købet via e-mail. Levering sker til den opgivne mailadresse.

For sæson/hold gælder, at du modtager en e-mail med bekræftelse på din tilmelding efter indgåelse af sæsonen. Der fremsendes en kvittering og det vil fremgå tydeligt med dato og beløb, hvornår næste sæsonperiode starter.

Kvittering

Kvitteringen for købet sendes til den indtastede e-mail. Kunden er selv ansvarlig for at de indtastede oplysninger er korrekte.

Opsigelse

Ønsker du at opsige eller afmelde hold, kan dette gøres på mail til kontakt@agernyoga.dk

Rettigheder og vilkår

Tilmeldingen er bindende til alle yogaaktiviteter i ind- og udland. Køb af online produkter, abonnementer, events, treats, retreats samt uddannelse hos Agern Yoga er ikke omfattet af fortrydelsesretten, ifølge Forbrugeraftaleloven, nærmere betegnet “Lov om visse forbrugeraftaler § 17 stk. 2, jf. § 9 stk. 2 nr. 2a.”

Alle rettigheder til online produkter, abonnementer, events, treats, retreats og uddannelse tilhører Agern Yoga.

Alle online produkter, abonnementer, events, treats, retreats og uddannelse er personlige og må derfor ikke sælges, udlånes eller på anden måde videregives til tredjepart uden skriftligt samtykke med Agern Yoga. Hvis dette skulle ske, vil det medføre et erstatningskrav svarende til tabt produktsalg.

Reklamation

Eventuelle fejl, mangler eller udfordringer skal meddeles til kontakt@agernyoga.dksenest 14 dage efter købet.

Aflysning og afmelding af hold

I tilfælde af aflysning på grund af force majeure, myndighedspåbud eller anden international eller national krise, som vi ikke er herre over, er der ikke mulighed for refundering. I dette tilfælde vil du blive tilbudt flytning, virtuel undervisning eller et gavekort for dit tilgodehavende.

Hvis du er forhindret i at møde til et hold, skal du afmelde dig senest 2 timer før holdstart, så der kan blive plads til én mere, da vi er begrænset med kun 10 personer.

Ved formiddagshold skal afmelding ske senest aftenen før inden kl. 20.

Glemmer man at afmelde bliver der fratrukket ét klip fra klippekortet.

Fremmøde til et tilmeldt hold skal meldes ved holdstart, hvor du selv er ansvarlig for at afkrydse dig på klippekort ved ankomst til salen.

Ene-lektioner, holdundervisning og workshops der er betalt, kan ikke refunderes uanset årsagen, med mindre det aflyses fra AGERN YOGA´s side.

AGERN YOGA kan i tilfælde af sygdom, aflyse et hold, op til 1 time før holdstart, dette meddeles via mail og/eller sms. I tilfælde af aflysning fra Agern Yoga fratrækkes ikke klip og ny holdlektion tilbydes.

Prisændringer

AGERN YOGA forbeholder sig ret til at foretage prisændringer. Sådanne vil blive varslet via e-mail (til de kunder, der har oplyst e-mail) senest 30 dage før prisændringerne træder i kraft.

Værdigenstande

Værdigenstande skal medbringes i selve undervisningslokalet, idet AGERN YOGA ikke garanterer for tab pga. tyveri eller tingskade.

Ansvar

Al træning sker på eget ansvar. Som medlem af AGERN YOGA er man selv ansvarlig for at være i en helbredstilstand, der tillader deltagelse. AGERN YOGA tager ikke ansvar for personskader som følge af ulykke i centeret. I øvrigt følges dansk erstatningsret på området.