Om mig

Sanne Bjørn

Min livsfilosofi 

Vi er en del af naturen

Vi ved, at vi som individ, består af masser af styrke, skabende energi, vi har brugbare ressourcer og potentialer, vi er krop, sind, ånd og kærlighed – som vores nok højeste kraft- Men vi er også natur og flokdyr og har brug for hinanden og naturen inde i os og omkring os som et overlevelsesvilkår for ikke kun menneskeheden men også for vores personlige trivsel i hjemmet/familien, skolen, socialt, lokalt og globalt.

Vores “nye” verden, har brug at vi forstår sammenhængende og lære at tage vare på os selv og favne hele det naturlige organiske menneske vi er, fysisk, psykisk, sjæleligt. 

Menneskets “overlevelse” kræver kendskab til naturens orden med fokus på en bæredygtig/regenerativ livsstil. Naturen har ikke behov for os, men vi har behov for den, og den pagt vi har lavet med naturen da vi som mennesker kom hertil mange tusinde år tilbage må vi genopfriske og genvinde på ny. 

Ikke engang bæredygtighed er nok. Begrebet må udvides til at have fokus på det regenerative; at give mere end vi tager, for vores naturlige verden er i “minus”, og må have masser af opmærksomhed, energi og allervigtigst kærlighed. Her kan vi starte med os selv. At lære at elske os selv og forstå vores sande jeg..som den allerstørste kærlighed på denne jord.

 Denne rejse ønsker jeg at tage sammen med dig…!

Uddannelser og erfaringer

“Vi er en del af naturen.

Naturen ræsonnerer inde i os 

– og gør at vi kan hele os selv.”

Min passion

Jeg brænder for, at det enkelte individ lærer så tidligt i livet som muligt at leve i en naturlig balance mellem den indre og ydre bæredygtige verden. 

Du kan starte lige nu…


Bevægelse giver energi... bevægelse er liv. 

Det er når vi glemmer bevægelsens vigtighed, sidder for meget, lever usundt og unaturligt, opholder os meget inden døre, at vi nemmere kommer i ubalance, og dermed mere modtagelige overfor sygdom.

Min overbevisning er at man ikke kan “feje noget under gulvtæppet”  – med tiden hober det sig op og bliver til en “byld” i sidste ende, fordi krop, sind og sjæl er en levende organisme og stagnerer, hvis ikke den bliver “bevæget” og dermed får dækket sine grundlæggende behov.

Min fornemmeste opgave er at guide mennesker tilbage til deres naturlige rytme.

Det kan ske både fysisk, psykisk, følelsesmæssigt og sjæleligt og formidling om sammenhængene i den indre og ydre verden gennem yoga, meditation, stilhed, natur- og menneske kontakt og terapi , energi- og kropsbevidsthed, afbalanceret kost og tilstrækkelig ernæring, sund søvnrytme, og sunde og kærlige relationer.

Jeg har mere end 20 års erfaring med relationelt arbejde med mennesker i alle aldersgrupper gennem undervisning, behandling og rehabilitering.

Regelmæssigt plejer jeg min egen praksis med retreat, personlig udvikling og supervision.

Målgrupper: Børn- unge og voksne indenfor normal- og special området.