Om mig

Sanne Bjørn

Min livsfilosofi som sundhedskonsulent & behandler

Vi er en del af naturen

Vi, som individ består af brugbare ressourcer, det samme gør fællesskabet og naturen, og samhørigheden mellem disse er et helt naturligt overlevelsesvilkår.

Grundlæggende handler det om, at tage vare på dig selv og favne hele det naturlige organiske menneske du er, fysisk, psykisk, sjæleligt, socialt, lokalt og globalt,  i hjemmet/familien, i skolen, uddannelse og på jobbet. 

Menneskets “overlevelse” kræver kendskab til naturens orden med fokus på en bæredygtig livsstil. Naturen har ikke behov for os, men vi har behov for den, og den pagt vi har lavet med naturen, i tidernes morgen, må vi genopfriske og genvinde på ny.

Uddannelser og erfaringer

“Vi er en del af naturen.

Naturen ræsonnerer inde i os 

– og gør at vi kan hele os selv.”

Min passion

Jeg brænder for, at det enkelte individ lærer så tidligt i livet som muligt at leve i en naturlig balance mellem den indre og ydre bæredygtige verden. 

Du kan starte lige nu…


Bevægelse giver energi... bevægelse er liv. 

Det er når vi glemmer bevægelsens vigtighed, sidder for meget, lever usundt og unaturligt, opholder os meget inden døre, at vi nemmere kommer i ubalance, og dermed mere modtagelige overfor sygdom.

Min overbevisning er at man ikke kan “feje noget under gulvtæppet”  – med tiden hober det sig op og bliver til en “byld” i sidste ende, fordi krop, sind og sjæl er en levende organisme og stagnerer, hvis ikke den bliver “bevæget” og dermed får dækket sine grundlæggende behov.

Min fornemmeste opgave er at guide mennesker tilbage til deres naturlige rytme.

Det kan ske både fysisk, psykisk, følelsesmæssigt og sjæleligt og formidling om sammenhængene i den indre og ydre verden gennem yoga, meditation, stilhed, natur- og menneske kontakt og terapi , energi- og kropsbevidsthed, afbalanceret kost og tilstrækkelig ernæring, sund søvnrytme, og sunde og kærlige relationer.

Jeg har mere end 20 års erfaring med relationelt arbejde med mennesker i alle aldersgrupper gennem undervisning, behandling og rehabilitering.

Regelmæssigt plejer jeg min egen praksis med retreat, personlig udvikling og supervision.

Målgrupper: Børn- unge og voksne indenfor normal- og special området.