Kom i balance gennem kroppen

Kropsterapi i Liseleje

en naturlig tilgang til sundhed, krop og sjæl

Kroppen viser dig vejen

Din krop er en fantastisk skabning, som har den særlige evne, at når noget ikke er, som det skal være fortæller den dig det med smerte, fysisk, psykisk eller følelsesmæssigt.

Kroppen er som en slags “svamp” og en container for hele dit livs oplevelser på godt og ondt.  Det kan du takke kroppen for, da den  prøver at hjælpe dig, ved at give dig smerte som små advarselssignaler inden det  udvikler sig til noget som er værre eller til noget alvorligt.  

Ofte har vi overhørt kroppen for længe. Du kan altid have tillid til kroppens signaler for den lyver aldrig. En behandling er egenomsorg. Og det er egenomsorg der er nøglen. For hver gang du retter dit fokus på din “hellige” krop øges bevidstheden om egne grænser og muligheder og dermed er healingen igang.

 • Forstå kroppens sprog, og lytte og tolke kroppens signaler.
 • Jeg guider dig til hvad din krop har brug for af, så du kan omsætte dine tanker og følelser til hensigtsmæssige handlinger.
 • Du får rådgivning, med højst prioritering først – et skridt af gangen, opbygges dit fundament på ny, som en forudsætning for at du kan bygge ovenpå.

I min klinik er det hele menneske i centrum 

Bøvler du med disse symptomer, kan behandling i min klinik være noget for dig:

Overgangsalder
Træthed
Fordøjelsesproblemer
Allergier/overfølsomhed
Eksem/hudproblemer
Nedsat immunforsvar
Stress /tristhed
Migræne
Dårlig søvn
Overvægt
Smerter

Dette finder du hos agern yoga’S KLINIK

Jeg tilbyder

Behandlingen tager udgangspunkt i de ressourcer og muligheder du har til rådighed, og jeg hjælper dig, så du bliver bedre til at:

 • Lytte og tolke kroppens signaler
 • Omsætte tanker og følelser til hensigtsmæssige handlinger
 • Blive bevidste om egne grænser og muligheder.

Psykomotorisk terapi er en fantastisk behandlingsform ved varige smerter, stress, angst og depression, søvnbesvær.

Afspændingsmassage er en behagelig og afslappende massageform, der har til formål at løsne spændinger. Den særlige massageteknik forbedrer blod-tilførslen til muskulaturen og sikrer, at dine muskler slipper effektivt af med affaldsstoffer.

Healing betyder “helbredelse”. 

Healing arbejder på flere planer og kan både hjælpe med fysiske, psykiske, mentale, energimæssige og sjælelige ting.

Healing er en gave til menneskets kerne, udvikling og vej. Og er utrolig afslappende og beroligende at modtage – også for børn.

Coaching er en lærende og kreativ proces, der vil inspirer og udvikle dig til at maksimere dit personlige og faglige potentiale.

Det kan være, når du står og skal mestre:

 • Forandringer personligt og organisatorisk
 • Travlhed eller stress
 • Motivation af dig selv og / eller dine medarbejdere
 • Karriereovervejelser eller karriereskift
 • Din lederrolle
 • Den svære samtale

Naturterapi er en form for terapi, hvor naturen er med som en tredje part i processen. Blot ved at du opholder dig i naturen, bliver sanserne vakt mere til live, og der sker en afstresning af kroppen. Du bliver mere åben og får derved lettere adgang til nogle dybere lag i dig selv.

Jeg hjælper dig med at opnå de mål, du altid har drømt om. Jeg hjælper dig med både træningsprogram, motivation og inspiration til kost. Du får et kærligt skub i netop den retning, du ønsker for dig selv, og som vil bringe mere trivsel.

Gennem kostvejledning hjælper jeg dig med at finde årsager til dine symptomer. Den mad du indtager bliver din medicin, sammen med nogle kosttilskud. Jeg udarbejder en handle plan for, hvordan du evt skal ændre dine kostvaner eller indføre nye vaner i din hverdag.

Shiatsu er en flere tusinde år gammel behandlingsmetode for hele personen, som balancerer krop og sind udfra din nuværende tilstand. En behandlingsform, som går dybere end traditionel muskelmassage.
Shiatsu har en positiv, afspændende og healende effekt til alle kroppens organer, nervesystem, led og muskler. 
Udover bliver din modstandskraft styrket modsygdom, stress og udbrændthed.
Shiatsu har en rolig og genopbyggende effekt på krop og sind, som virker dybde healende og samlende på hele dit væsen.

Jeg har specialiseret mig i stress igennem mange år og mener, at ved at stress blandt andet opstår for at fortælle os, at vi er på en “forkert” vej i livet.
Der skal tages små skridt i processen, som et grundvilkår for at heale.
At tage hånd om stress kræver som oftest en nulstilling af livsstil, overbevisninger, identitet, personligheden og meget mere. Lindring virker bedst når behandlingen er helhedsorienteret. Kropsbehandling er en vidunderlig vej til fysisk velvære.

Priser

Klinik adresse:

Liselejevej 54,

3360 Liseleje

(Indgang i gavlen)

5/5