EVENT - 12. DECEMBER 2021 - Din feminine saft & kraft

Femi Yoga fordybelse

Et heldags luksus event i egenomsorg • Natur • Spiritualitet

Femi Yoga vækker dine tre indre skatte

 Overgangsalderen kan være en indsigtsfuld spirituel gave

Femi Yoga er et nyt Yoga- & egenomsorgskoncept, for kvinder 40+.

Jeg har udviklet et koncept over flere år, der favner hele mennesket i alt hvad vi foretager os. Et koncept, der henvender sig særligt til kvinder der mærker større forandringer i kroppen fysisk, psykisk og rent spirituelt. 

Det er ikke noget nyt, at vi kvinder er kønnet med flest hormonelle rutchebaner, af gode grunde, og alligevel kommer overgangsalderen, for nogen, bag på os fordi den ikke ligner noget vi tidligere har oplevet i vores voksne liv. Det skyldes i særdeleshed, generationer før os, ikke har haft tradition for at viderebringe og forberede de næste generationer på de mange indre forandringer. Vores kultur har tordnet derudaf, hvor kvinder har arbejdet fuldtid på arbejdsmarkedet og ofte også i hjemmet. Samtidig befinder vi os i en kultur hvor vi først er ved at vågne op for vigtigheden om at være tro mod os selv ved netop at dele dét som er svært og smertefuldt.

Iflg statistikken er det ca. 1/2 delen af Danmarks kvinder som lider under overgangsalderen.

Det er aldeles normalt, at man kan blive bekymret, urolig eller bange for at der er noget galt med én eller er ved at blive syg, når hormonerne begynder at ændre sig allerede i præ-menopause fasen, som er ca. 10 år før din menses ophører.

Men fortvivl ej, der findes masser af hjælp og formidling på området, og ja, det kræver noget af én, særligt hvis man er mere ramt end mindre. Det glædelige er at overgangsalderen kan blive en gave for resten af dit liv.

 

Vigtigheden om at holde sit indre i balance, synes aldrig at have været så stor..

 

Sammen kan vi i fællesskab forvandle den “kedelige” og stadig noget tabubelagte overgangsalder til en magisk indsigtsfuld tid i livet, der lige frem kan gå hen og blive en ny måde at omgå sig som kvinde i familien, på jobbet, med veninderne, og i samfundet.

Vi kan lære at tage imod forandringerne med omsorg, fremfor at lægge det nye og svære ind i skabet til senere tider.

Ligeså snart du mærker de første tegn på forandring er det her du skal handle og gå med strømmen og ikke modarbejder det som sker. Det er her forvandlingen sker. 

I Femi Yoga hjælpes vi ad med at forandre og forvandle tabuet om dét at være blevet gammel, i stedet er vi blevet vise og modne kvinder der tager ansvar.

Eventets indhold

 • Teori omkring kvindens modne og vise overgangsalder
 • Hvorfor Femi Yoga? 
 • Mindful vandring i naturen med Vision Quest.
 • Let nærende frokost
 • Hvile
 • Lydhealing/sang for sjælen.
 • 3 Yin Yoga blide øvelser samt egenomsorgs meditation
 • Afspænding 

 

Få værktøjer med hjem

De tre blide Yin øvelser, for dine indre skatte og Meditationen kan du tage med dig hjem som redskab til at fortsætte med egenomsorgen derhjemme.

 

Dette event er for dig hvis du:
 • Går til Femi Yoga i forvejen og ønsker mere fordybelse (er ikke et krav)
 • Gerne vil vide mere om kvindekroppen/overgangsalder og om hvordan du forebygger gener og tager dig af eksisterende gener.
 • Eller blot ønsker at give dig selv en luksus fordybelsestid med kvindekroppen og det feminine i fokus.

Det praktiske

Hvornår: Søndag d. 12. december 2021

Tidspunkt: Kl 10 – 16

Sted: Nameless

Store Rylevej 10, 3300 Frederiksværk /Asserbo 

Pris: 750

Find vej