Din feminine 40 + super kraft

Femi Yoga workshop

En heldags luksus workshop i egenomsorg • Natur • Spiritualitet

Femi Yoga & dine tre indre skatte

Femi Yoga er et nyt Yoga- & egenomsorgskoncept, udviklet over flere år.

Et koncept, der henvender sig særligt til kvinder fra 40+, der mærker større forandringer i kroppen fysisk, psykisk og rent spirituelt. 

Det er ikke noget nyt, at vi kvinder er nogle hormonelle rutchebaner, og alligevel kommer overgangsalderen for nogen som et chok, fordi det ikke ligner noget vi tidligere har oplevet i vores voksne liv, derfor kan man blive bekymret, urolige eller bange for at vi er blevet syge.

Men fortvivl ej, der findes masser af hjælp og formidling på området, og ja det kræver noget af én, særligt hvis man er mere ramt end mindre, men samtidig kan det blive en gave fordi det er nu at:

Vigtigheden om at holde sit indre i balance, synes aldrig at have været så stor.

Lad os i fællesskab forvandle den “kedelige” og stadig noget tabubelagte overgangsalder til en magisk indsigtsfuld tid i livet, der lige frem kan gå hen og blive en ny måde at omgå sig som kvinde i familien, på jobbet, med veninderne, i samfundet.

Overgangsalderen kan være indsigtsfuld spirituel gave, hvis du sætter dig ind i hvad som sker i hele dit væsen, med fuld accept af hvad som sker.

Vi kan lære at tage imod forandringerne med omsorg, fremfor at lægge “den” ind i skabet til senere tider, selv når du mærker de første tegn, eller feje det faktum under gulvtæppet og ikke ved erkende forandringerne.

Ligeså snart du mærker de første spor af forandring er det her du skal handle. Der er ingen tvivl om, at vigtigheden om at holde sit indre i balance synes aldrig at have været større, iflg statistikken, for godt halvdelen af kvinder fra alderen ca. 45 – 55 år.

Forvandlingen er mulig, når vi går med strømmen og ikke modarbejder det som sker. Og der er ikke noget at sige til, at forandringerne kommer ofte temmelig overraskende, før man står midt i det og kæmper. Det kan vi hjælpes ad med at forandre, for netop at forvandle tabuet om at være blevet gammel, men i stedet er vi blevet vise og modne kvinder.

Workshoppens indhold

  • Teori omkring kvindens modne og vise overgangsalder
  • Femi Yoga i praksis
  • Mindfull vandring i naturen
  • Vision Quest
  • 3 Yin blide øvelser
  • Afspænding & *meditation

*Meditationen kan du tage med dig hjem som redskab til at fortsætte med egenomsorgen derhjemme.

Denne workshop er for dig hvis du:

  • Går til Femi Yoga i forvejen og ønsker mere fordybelse (er ikke et krav)
  • Gerne vil vide mere om kvindekroppen/overgangsalder
  • Ønsker at give dig selv en luksus fordybelsestid med kvindekroppen i fokus

Bemærk! Kun plads til 10 kvinder – Begrænset pladser pga nuværende Corona restriktioner

Det praktiske

Hvornår: DATO PÅ VEJ

Tidspunkt: 

Sted: Torup Lægehus, Haldvejen 17, 3390 Hundested

Pris:

Find vej